Arbeidsmediation of Zakelijke Mediation is dé oplossing 

Onlangs kwam ik op mijn werk in de problemen. Mijn baas en ik kregen een discussie over een uitgevoerde opdracht. Die discussie liep zo hoog op dat mijn baas dreigde mij te ontslaan. Uiteraard was ik het daar niet mee eens. Het werd zo erg dat hij er een rechtszaak van wilde maken. Ik besefte me dat niemand daar mee gebaat was, dus stelde ik hem maar voor om te proberen het via een zakelijke mediation op te lossen. Er zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in zulke arbeidsmediation en gek genoeg kon ik daar dan wel weer op het gemak met hem over praten. 

Arbeidsmediation is veel persoonlijker 

Via een korte zoektocht op internet kwam ik uit bij VWM Advocaten in Breda terecht. Hun informatie op hun website was erg duidelijk en overzichtelijk. Al snel waren we er van overtuigd dat mediation een gewenste oplossing was. Geen ellelange rechtszaken met dure advocaten, maar een zakelijk adviseur van hun kant die luistert naar mijn baas en naar mij. Vooralsnog kan ik hen voor zakelijke mediation van harte aanbevelen. Ik snap al bijna niet waarom mensen naar een rechtbank stappen. Arbeidsmediation en zakelijke mediation zijn een veel goedkopere en veel persoonlijkere oplossing. En dan gaat het niet alleen over mijn baas en mij. Ook als je een veel groter probleem hebt, kan je bij hen terecht. Ze helpen ook als je bijvoorbeeld sores hebt met de overheid. Je kunt echt in de problemen komen, als je niet aan de juiste touwtjes kunt trekken. De mensen van VWM Advocaten zijn gespecialiseerd in dit soort zaken.  

Zakelijke mediation: houd je eigen regie! 

Het voordeel van arbeidsmediation of zakelijke mediation is dat je zelf de regie kan behouden. Je kunt je zegje doen en hoeft niet afhankelijk te zijn van een dure advocaat of wat een rechter ervan vindt. Via mediation op arbeidsgebied of in de zakelijke wereld is een probleem veel makkelijker en sneller opgelost.