Ga jij beleggen bij Flatex?

Flatex biedt jou de mogelijkheid te beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, EFT’s en CFD’s. Het maakt dus niet uit welke beleggingsvorm jij prefereert. Wil je beleggen en binnen kort tijdsbestek een hoog rendement kunnen behalen? Dan zal jij waarschijnlijk voor CFD-handel gaan. Heb je een grotere inleg beschikbaar of wil je liever inzetten op een rendement op langere termijn, dan kan je besluiten te beleggen in aandelen, beleggingsfondsen of obligaties. Flatex is één van de beste effectenhandelaren van Duitsland en één van de leidende handelaren op de Europese markt. Zij hebben meerdere consumentenprijzen van ‘beste Duitse online broker’ op hun naam staan.  

Al jarenlang ervaringsdeskundige

Oorspronkelijk was het bedrijf, dat reeds in 1988 is opgericht, een IT-bedrijf dat gespecialiseerd was in het ontwerp en de dienstverlening van softwaregebruik voor de financiële sector. Er werd daarbij service verleend middels het B2B principe. Het was vervolgens in het jaar 2006 dat het bedrijf in Duitsland is gestart als online broker waar ook particulieren terecht konden. Sinds 2019 is Flatex ook actief in Nederland. Flatex nam toen een belang in 9,4% van de aandelen van DEGIRO. Wat meer recent, namelijk in 2020, heeft Flatex goedkeuring gekregen van toezichthouder De Nederlandsche Bank voor een fusie met DEGIRO. De Nederlandse CFD-handelaar DEGIRO is toen volledig overgenomen. Daarbij is een zeer snelle stijging gekomen in de klantenkring en zijn er zo’n kwart miljoen klanten bij gekomen. Inmiddels zijn er totaal meer dan 370.000 klanten.

Gebruikersgemak Flatex

Tevredenheid van klanten staat bij Flatex hoog in het vaandel. Zodoende bieden zij hun klanten graag optimaal gebruiksgemak. Er zijn voor de klanten handelsplatformen ontwikkeld die overzichtelijk en gemakkelijk zijn in het gebruik. Er wordt volledig rekening gehouden met de wensen van de klant. Zo is er voor de smartphonegebruiker een app voor Android en een app voor de iPhone. Maar je kunt ook gewoon een account aanmaken via de webversie. Indien je daarbij gebruik maakt van je mobiele telefoon worden de functies dan automatisch aangepast aan je scherm. Flatex biedt innovatieve handelstools aan en heeft een brede voorraad aan producten. Je kunt natuurlijk altijd en overal online handelen, simpelweg op je mobiel, tablet of laptop.Verder is het belangrijk om te weten dat je geen servicefee’s betaalt bij Flatex en geen transactiekosten voor handel in turbo’s en CFD’s. Voor handel in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en ETF’s betaal je slechts 3,90 euro transactiekosten.

De visie van FlatexDEGIRO

Het streven van Flatex en DEGIRO is en blijft vanwege de klantgerichtheid; het verstrekken van buitengewone klantenservice. Het is erg van belang dat er een goede beschikbaarheid is voor alle klanten. Zo wil het bedrijf kunnen voldoen aan jouw wensen en het snel kunnen beantwoorden van al je vragen. Eenvoud, snelheid en ongecompliceerdheid, nu en in de toekomst, dat is wat het bedrijf beoogt. Door hier voortdurend aan te werken zullen er veel klanten worden aangetrokken. Maar minstens zo belangrijk is het behouden van die klanten, weet FlatexDEGIRO. Wanneer jij eenmaal klant bent geworden zou je nooit meer over willen stappen naar een ander.