Leap: dé specialist voor jouw technologiebedrijf

In tal van sectoren is Leap dé specialist die je nodig hebt. Leap is er voor jou in de Agri & Food sector, Chemie, Energie & Milieu, High Tech, ICT & Digitale Innovatie, Industrie en Life Sciences & Health. Samen met jouw technologiebedrijf en Leap vorm je dé ideale formule voor succesvolle innovatietrajecten.

Inzicht in subsidies met behulp van Leap

Het doel van uw bedrijf staat centraal en dat is: groei. De innovatiekracht van uw bedrijf is daarbij de motor die alles draaiende houdt. Tegelijkertijd betekent dit niet dat u geen extra handje energie kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan innovatiesubsidie. Daarbij komt subsidieadvies van een gespecialiseerd subsidiebureau ook zeker handig van pas. En dus komt Leap voor uw bedrijf van pas. Laat Leap je helpen om je innovatiekracht te maximaliseren. Naast Innovatiesubsidies zijn ze ook nog gespecialiseerd in verschillende andere subsidies: Arbeid & Scholingssubsidies, Duurzaamheidssubsidies en Internationaliseringssubsidies. Per klant heeft Leap een eigen consultant om zo optimaal subsidieadvies te leveren met gegarandeerd subsidieprofijt.

Financieren

Binnen Leap gaat het op de afdeling Financieren allemaal om het ondersteunen van bedrijven bij het aantrekken van financiering voor innovatie. Beter gezegd; het aantrekken van groeikapitaal. Hierbij gaat het om geld dat opgehaald wordt bij banken, informals en professionele investeringsfondsen voor private financiering. Deze private innovatiefinanciering komt dan vervolgens bovenop de subsidies waarmee de overheid risicokapitaal financiert. Zo is er vaak sprake van een mix van financieringen. Dit wordt ook wel stapelfinanciering genoemd dat zowel bestaat uit publieke en private bronnen. Op deze manier wordt de totale financieringsbehoefte ingevuld. Wat hen zo krachtig maakt is dat doordat zij zowel specialisten op gebied van subsidies en overheidsregelingen als op gebied van private financiering onder één dak hebben. Leap is daardoor als geen ander in staat om financieringsvraagstukken vanuit alle invalshoeken te analyseren en aanpakken.

Innoveren

Innovatie kan voor iedere ondernemer weer een andere betekenis invullen. Iedere ondernemer legt dit namelijk anders uit. Dit is niet meer dan logisch, er zijn namelijk ook verschillende manieren en vormen van innovatie. Leap is daarom expert in innovatiemanagement. Hiermee wordt bedoeld dat zij expert zijn van innovatiestrategie tot en met innovatieadvies. Zo zorgen ze ervoor dat u als ondernemer bij het maken van keuzes niet meer roekeloos afgaat op uw onderbuikgevoel. Met het gespecialiseerde innovatieadvies realiseer je als bedrijf een hoger rendement op investeringen in innovatie. Omdat technologische vooruitgang veel kansen biedt, brengt het tegelijkertijd ook risico’s met zich mee. Investeringen en innovatie hebben namelijk strategische en organisatorische gevolgen. Leap creëert inzicht in de effecten van innovatieactiviteiten waardoor keuzes op weloverwogen manier gemaakt kunnen worden.

Bron: www.leap.nl