Steigerbouw op Instagram

Wij mensen zijn constant bezig met bouwen. Of het nou gaat om huizen, gebouwen of straten, we zijn constant bezig met het innoveren en moderniseren van de leefomgeving. Als we kijken naar hoge gebouwen die gebouwd worden is er veel fundament nodig om deze constructie te moeten bouwen. Een van de belangrijkste hulpmiddelen zijn steigers. Steigers helpen de bouwvakkers om buitenom de gebouwen te kunnen bouwen en als ondersteuning te dienen voor hun werkzaamheden. Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen op de hoogte blijven hiervan en getriggerd worden om meer steigerbouw voor hen te laten doen? Een belangrijke mogelijkheid hiervoor is social media en dan in dit geval Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Een hulpdienst als oplossing. Wanneer een steigerbouwbedrijf een foto laat zien waarop zij een lastige klus installeren, gaan mensen hierover nadenken. Ze worden getriggerd of zij dit wel echt zelf moeten doen of professionals hieraan moeten laten werken. Wanneer ze via de pagina op de site komen raken ze alsnog overtuigd en wordt er een afspraak gemaakt. Het dient dus als een tussenstap voor de steigers en installatie!

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!