Wat is moderne kunst?

begrafenis Rotterdam

Ben je opzoek naar moderne kunst? Dan ben je bij Artihove aan het juiste adres. Wij hebben een grote collectie kunst voor elke gelegenheid. Zo hebben we bronzen,zilveren en vergulde beelden die je cadeau kunt geven. Maar ze zijn natuurlijk ook leuk om aan jezelf aan cadeau te geven. Het voordeel van brons is wel dat het in bijna ieder interieur past. Daarnaast hebben wij ook veel tuinbeelden. Van groot tot klein het past allemaal prachtig in een bestaande tuin. Maar ook voor de nieuwbouw van een tuin kun je ze natuurlijk gebruiken. Daarnaast is maatwerk ook een van de mogelijkheden. Je kunt een foto opsturen die duidelijk is en wij  kunnen dit dan in een prachtig beeld laten vertalen. Maar ook is het mogelijk om hier abstracte sculptuur werk van te laten maken.

Cadeau voor een collega op het werk

Zoek je naar een cadeau voor werkcollega ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een kleinigheidje of wat groters. Het is de ultieme manier om je collega jouw dankbaarheid te tonen. Maar ook laat je weten dat zijn inzet gemist gaat worden als hij vertrekt. Ook zal hij nog veel aan je denken in de thuissituatie. Dit komt dan door het unieke cadeau wat jij gekocht hebt. Er zijn namelijk genoeg betaalbare kunstwerken die je aan je collega cadeau kunt doen. Maar ook tegeltjes met teksten erop kun je aan je collega geven. Deze laten dan elke dag een glimlach op het gezicht van hem of haar verschijnen.

Bronzen tuinbeelden op het internet bestellen

Je kunt bronzen tuinbeelden online bestellen, Wij hebben ze in diverse materialen. De meest populaire zijn de bronzen tuinbeelden. Deze heb je van groot tot klein en vice versa. Er wordt vaak voor deze beelden gekozen omdat ze ook makkelijker zijn in het onderhoud. Wanneer je kiest voor keramiek heb je al snel last van zand op je mooie kunstwerken. Dit kan nogal vaak voorkomen en dus moet je dit dan ook vaker reinigen. Daarnaast is het mogelijk om maatwerk beelden te laten maken. Heb je een creatief idee in je hoofd wat niet onze webshop staat? Dan maken wij dit graag voor je. Door beelden in de tuin te plaatsen geef je een persoonlijke touch eraan. Zo praten andere mensen nog dagen of jaren over jouw prachtige tuin.

Het mooiste afscheid met een prachtige urn

Is er onlangs iemand overleden waarvoor jij het afscheid moet regelen? Dan kun je urnen bestellen in onze webshop. Vaak is het te emotioneel om dit persoonlijk te doen. Daarom hebben wij een grote collectie op onze webshop staan. Deze zijn ook nog eens voorzien van een mooi kunstwerk op de urn. Zo leid je namelijk even de aandacht af van het tragische ongeval. Je kunt met geluk en trots kijken naar de dierbaren die overleden is. Raad dit dan ook vooral aan je vrienden en andere aan. Zo kunnen zij ook het verlies beter verwerken.