Factuur maken? Doe het online!

Een factuur maken is in feite het leukste wat u als ondernemer mag doen: het is immers een welverdiende beloning voor uw harde werken. Maar naar mate u langer onderneemt, het beter gaat en uw klantenkring groeit, groeit ook het aantal facturen. En dan blijkt factureren ineens vooral een vervelend administratief klusje te worden. Het is daarom aan te raden om een tool te gebruiken waarmee u eenvoudig online kunt factureren. Zo kun u zich concentreren op het ondernemen terwijl uw facturen ondertussen automatisch voor u gemaakt worden!

Onbegrijpelijk: Nederlandse ondernemingen factureren nog vaak via papier

De technologische ontwikkelingen vliegen ons om de oren. Alles gaat tegenwoordig online, u ontkomt er gewoon niet meer aan! Toch verstuurt nog bijna de helft van de Nederlandse ondernemingen haar facturen per post. Onbegrijpelijk, vinden wij. Online facturatie kan u namelijk veel voordelen opleveren. Zo bespaart u tijd en daardoor al snel een boel geld. Maar online een factuur maken biedt niet alleen directe voordelen voor u, maar komt ook tegemoet aan de wensen van uw klanten. Steeds meer ondernemingen vinden het immers prettig om gemakkelijk alles digitaal te ontvangen en te kunnen archiveren. En wist u dat de online factuur tegenwoordig dezelfde status heeft als de papieren factuur? Hij wordt dus volledig erkend door de Belastingdienst, wel zo handig!

De voordelen van online factureren

  • Tijdsbesparing;
  • Betere organisatie van je facturen;
  • Milieubewust;
  • Verbeteren van klantrelaties;
  • Sneller versturen van facturen (= sneller betaald worden).

Online facturatie voor ZZP’ers

Online factureren is voor iedere organisatie interessant, maar biedt met name voor ZZP’ers ruimte om te ademen. Als ZZP’er bent u immers druk met ondernemen en zit u niet te wachten om daarnaast ook nog voor iedere klus een aparte factuur te maken. Gelukkig zijn er vele mogelijkheden voor gratis online facturen maken. Met online software wordt facturatie voor ZZP een stuk eenvoudiger, sneller en effectiever. De software van Factuurmaken.nl biedt voor ZZP’ers zelfs een gratis oplossing, wat de besparing dus nog groter maakt!

document

Online factureren met Factuurmaken.nl

Bij Factuurmaken.nl kunt u gratis online facturen maken. Hierin kunt u onder andere uw eigen huisstijl toepassen, gebruik maken van onze geavanceerde factuur-editor en facturen versturen per e-mail. Naast onze gratis software bieden wij ook de mogelijkheid je pakket te upgraden. Dan kunt u zelfs automatisch terugkerend factureren, standaard teksten instellen, meerde templates ontwerpen, (BTW-)rapportages genereren en nog veel meer. Wilt u volledig ontzorgt worden? Dan nemen wij graag uw volledige administratie over. We maken o.a. offertes, houden uw urenregistratie bij, versturen uw nieuwsbrieven en beheren uw bestellingen. Probeer het nu 30 dagen gratis! Snel en effectief een factuur maken begint online bij Factuurmaken.nl!