onafhankelijke hypotheekadviseurs kunnen jou erg goed helpen

Onafhankelijke hypotheekadviseurs

De onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen jou met de beste hypotheek kiezen. Je hebt namelijk 8 verschillende hypotheken: Je hebt een aflossende hypotheek, beleggingshypotheek, lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek, hybride hypotheek, spaarhypotheek, bankspaarhypotheek en een levenhypotheek. Een hypotheek is een lening om  een huis te kopen. Het is een lening met een onroerend goed, zoals een woning of bedrijfspand. De partij van de lening, dus een persoon of bedrijf noemen we een hypotheekgever en de bank of de hypotheekverstrekker die de lening verstrekt, noemen we de hypotheeknemer.

Een hypotheek bestaat uit 3 onderdelen:

1.       De lening

2.       De aflossing

3.       De verzekering

Alle hypotheekregels worden elk jaar door de rijksoverheid aangepast.

Het werk van de financiële meesters

De onafhankelijke hypotheekadviseurs helpen iedereen met een passende hypotheek bij iedereen hun persoonlijke situatie bij de bank naar keuze en met de laagste rente garantie. Of je nou je eerste huis wilt kopen, wil verhuizen of naar een andere hypotheek wilt. Iedereen wordt altijd voorzien van passend advies. De financiële meesters zijn hier deskundig in opgeleid. Door de expertise van onze hypotheekadviseurs worden moeilijke zaken makkelijker gemaakt. Je zult altijd eerlijk advies krijgen. Ze zijn jarenlang ervaren in de financiële dienstverlening en hebben een verplichte permanente educatie, zo ben je er zeker van dat ze verstand hebben van hun zaken.

Het advies wat je krijgt

De onafhankelijke hypotheekadviseurs zullen eerst al jou wensen en behoeften goed in kaart brengen. Als ze jouw wensenpakket hebben selecteren ze banken en verzekeraars die bij jou passen. Als jou totale aanbod bekend is, wordt dit berekend als prijs. Dit wordt samen met de voorwaarden en service netjes onder elkaar gezet. Zo zie je wat jouw aanbieding is en krijg je de scherpste prijs. Ze werken samen met alle geldverstrekkers die zaken doen met het intermediair. Dit zijn in Nederland niet alleen banken, maar ook pensioenfondsen en verzekeraars. Deze bieden een enorme hoeveelheid financiële producten aan.