Op zoek naar “telefoon belasting”

belasting-nieuws-small-120x120

belastingadviseur-120x120Een paar dagen geleden was ik begonnen met mijn belastingaangifte. Normaal deed iemand dit voor mij, maar dit jaar was die persoon helaas te druk. Omdat ik dit jaar niemand kon vinden die het voor mij kon doen heb ik maar besloten om het zelf te gaan doen.

Ingewikkeld

Toen ik bezig was met de belastingaangifte had ik al snel dat dingen onduidelijk werden. De meeste antwoorden kon ik heel erg makkelijk via het internet vinden, maar niet alles was duidelijk. In het begin heb ik zoveel mogelijk zelf gedaan, maar ik kwam er op een gegeven moment achter dat ik vast liep.

belastingtelefoon-small-121x121Alle dingen die ik niet zeker wist of niet volledig begreep heb ik opgeschreven. Het leek mij een goed idee om iemand te vinden die mijn kon helpen en daarom heb ik gezocht naar “telefoon belasting“. Toen ik zoekterm “telefoon belasting” invoerde kwam ik veel verschillende telefoonnummers. Een van deze nummers heb ik gebeld voor advies.

De medewerker aan de telefoon was ontzettend vriendelijk. Het lijstje met vragen heb ik helemaal doorgenomen met de mevrouw aan de andere kant van de telefoon. Veel dingen werden mij duidelijk en daarom kon ik weer aan de slag gaan.

Toen ik bijna alles had ingevuld heb ik nog een keer gebeld om alles te checken. Samen met de mevrouw had ik alles doorgelopen en zo wist ik zeker dat alles goed ging. In het vervolg ga ik de belastingaangifte weer op deze manier doen, omdat ik toch wel heel prettig vond.