Persoonlijke lening afsluiten

Persoonlijke lening afsluiten

Wil je een persoonlijke lening afsluiten? Dan moet je een geldig legitimatiebewijs hebben en ouder zijn dan achttien (of in sommige gevallen 21/23) jaar. Ook moet je maandelijks een gegarandeerd inkomen hebben en in loondienst zijn. Tenslotte moet je minimaal 2500/5000 euro lenen en geen negatieve BKR-registratie hebben. Is dit allemaal het geval? Dan kun je lenen. Een doorlopend krediet aflossen duurt meestal langer dan bij een persoonlijke lening. Kijk voor de eisen bij andere leningen op de website van Lenary.

Leningen oversluiten

Heb je een lening afgesloten maar merk je dat de rentes stijgen? Dan kun je in veel gevallen je lening oversluiten naar een andere kredietverstrekker. Let wel: als je een persoonlijke lening oversluit, zal er sprake zijn van een boete. Bij een doorlopend krediet komen er echter bijna nooit extra kosten bij kijken. Denk er daarnaast ook eens over om verschillende leningen over te sluiten, dit kan soms voordeliger zijn.

Persoonlijke lening afsluiten

De goedkoopste persoonlijke lening sluit je af bij Lenary

Je wil een lening afsluiten, bijvoorbeeld om relatief grote persoonlijke aankopen te kunnen doen. Die aankoop kost tussen de 2.500 en 75.000 euro en is bijvoorbeeld een auto of het nodige voor een verbouwing. Dan ga je een persoonlijke lening afsluiten. Wil jij een goedkope persoonlijke lening afsluiten? Dat doe je bij Lenary.