Tip; maak gebruik van incasso no cure no pay

Een periode terug lag mijn onderneming deels onder druk. Dit het voornamelijk te maken met de financiën. Dit kwam doordat meerdere (grote) klanten hun facturen niet betaalde. Dit terwijl ik wel recht had op alle bedragen. Ik probeerde hier in eerste instantie zelf uit te komen, door meerdere gesprekken met hun aan te gaan. Dit was steeds zonder succes. Ik kreeg het gevoel dat zij mij wilde uitbuiten omdat ik pas een “kleine jongen” in de markt was. Hierdoor was de maat bij mij al snel vol. Zodoende ben ik online gaan kijken of ik een incassobureau kon vinden die mij hierbij kon helpen. Het duurde mij dan ook niet lang voordat ik terecht kwam bij incassobureau pay Bill Incasso. Omdat mijn ervaring met dit bureau zo positief was, deel ik deze dan ook in de hoop dat jullie hier ook iets aan kunnen hebben. Vooral de dienst incasso no cure no pay is erg interessant.

Na het zien van hun website had ik besloten persoonlijk contact met hun op te nemen. Vandaar dat ik naar hun locatie in Bergen op Zoom ben gegaan voor een gesprek. Hierin legde ik mijn situatie uit en vroeg ik wat zij voor mij konden betekenen.

incasso no cure no pay

Zij adviseerde mij NCNP

Zo kreeg ik te horen dat dit bureau aan incasso no cure no pay doet. Hierdoor hoefde ik alleen maar te betalen wanneer de klanten ook hun facturen betaalde. In mijn situatie was dit dan ook ideaal, omdat ik op dit moment niet het geld had om alles te betalen. Na het gesprek stuurde zij een pre incasso, hier werd na de eerste aanmaning dan ook op gereageerd. Ik heb uiteindelijk al mijn geld binnen gekregen en bij Bill Incasso dan ook erg dankbaar voor het leveren van deze dienst. 

Annemie Delissen van Verpleegkundige Zorg Praktijk