Wil je een minilening aanvragen? Geen enkele moeite bij kleinbedraglenen.nl

Een minilening aanvragen is nu wel heel erg gemakkelijk. Kleinbedraglenen.nl geeft je niet alleen een lijst van verschillende aanbieders van minileningen, maar ook uitgebreide informatie over de minimum en maximum bedragen, looptijden van de leningen, rente tarieven, en de verschillende soorten leningen. Je kunt ook bij hen terecht als je alleen meer informatie over minileningen zelf nodig hebt. Door de gemakkelijke interface van de website kun je snel en moeiteloos bekijken welke bedragen het beste bij jouw schema passen, en hoe lang je de tijd wilt kunnen nemen om de lening terug te betalen. De website geeft drie opties voor uiterst betrouwbare websites om minileningen aan te vragen.

Ferratum
Ferratum is het meest geschikt voor kleinere bedragen, beginnend bij €100 euro en eindigend bij €1500 euro. Natuurlijk kun je ook een bedrag daar tussenin noemen. Hoe hoger het bedrag, des te langer de periode om de lening af te betalen. De looptijden verschillen tussen 15, 30, 45, of bij de hoogste leningen 62 dagen. De leningen worden meestal direct behandeld en na goedkeuring kun je binnen 24 uur het geld al op je rekening vinden. Als het veel langer zou duren heb je immers niets meer aan de lening. Je kunt bovendien bij Ferratum minileningen afsluiten zonder daarvoor bij het BKR getoetst te worden.

Kredietspotter
Bij kredietspotter.nl kun je niet zulke lage bedragen lenen. De bedragen beginnen bij €2500 euro maar kunnen hoger op aanvraag. Deze website handelt vooral in doorlopende kredieten en persoonlijke leningen. Het voordeel van deze website is dat de rente tarieven laag zijn, beginnend vanaf 4,70% procent, en dat je de lening als je wilt zelf online kunt berekenen en aanvragen. Je kunt dus alles zelf in één keer regelen. De terugbetaalperiode van jouw lening kan vastgesteld worden, maar ook variabel blijven.

Geldshop
Geldshop biedt ook vooral persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aan. Bij Geldshop is het minimum bedrag €500 euro, maar met een maximum bedrag van maar liefst €100.000 euro kun je enorm variëren om jouw ideale lening samen te kunnen stellen. Bij Geldshop kun je gratis een vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij je advies kunt krijgen en erachter kunt komen wat het rente tarief zal zijn voor het bedrag dat jou het beste uitkomt. Ook wordt de looptijd van de lening aangepast aan jouw wensen en bedragen, en kan zowel vast als variabel zijn.