Execution only hypotheek voor een nieuw huis

Execution only hypotheek

Als je een huis wilt kopen kan het zijn dat je het niet kan betalen, de huizenmarkt kan dagelijks flink stijgen waardoor je kans hebt dat je het  absoluut niet kan betalen. Je kan dan een execution only hypotheek aanvragen. Een hypotheek is een lening van je bank waardoor jij de maandelijks geld moet aflossen zodat je het huis kan betalen. In het begin als je de lening afsluit krijg je geld, dit geld is dan zodat je het totaalbedrag kan betalen van het huis. 

Deal

Als je het huis dan hebt dan sluit je met de bank een deal. Deze deal is hoeveel je maandelijks moet terugbetalen, hier komen dan nog rente bovenop. Je krijgt alleen een lening als je een vast inkomen hebt, dit houdt dus in dat je alleen geld krijgt als je een vaste baan hebt, denk aan een baan waar je een werkweek van veertig uur maakt. Als je dat hebt dan is de kans alweer groter op een lening. De bank wilt namelijk zeker weten dat zij het geleende geld terug krijgen. Het geleende geld dat je terug moet betalen moet ook maandelijks hierbij komen dan ook de rente.

Execution only hypotheek

Rente 

Betaal je dit niet dan krijg je schulden, deze schulden kunnen oplopen. Heb je geen vaste baan dan heb je kans op geen execution only hypotheek. Niet elke bank die doet trouwens aan hypotheken. Een lening kan veel geld kosten, de gevolgen kunnen ernstig oplopen. Als je dus ontslagen wordt dan heb je kans dat je de maandelijkse kosten niet kan betalen. Het maandelijkse kost betalen is noodzakelijk. Je kan eventueel uitstel vragen maar ooit moeten de kosten wel worden betaald. Vandaar ook de motto geld lenen kost geld. Pas goed op welke deals je sluit en wat de gevolgen zijn. Lees ook de kleine lettertjes.