Redenen om over te stappen op payroll

Payrolling is echt een uitkomst voor ondernemers. Bent u benieuwd waarom? Lees dan snel dit blog! Wij geven u dé redenen om over te stappen op payroll.

Ontspannen ondernemen? Stap over op payroll

Als ondernemer heeft u het er maar druk mee. U moet er voor zorgen dat uw bedrijf goed loopt, dat uw personeel naar behoren functioneert en er ligt een stapel administratieve taken op u te wachten. Hoe fijn zou het zijn als u dit laatste kunt uitbesteden? Dat kan met payroll. U draagt dan het juridisch werkgeverschap over aan een payrollbedrijf, waardoor u zich niet langer meer bezig hoeft te houden met alle administratieve, financiële en juridische verplichtingen rondom het hebben van een eigen bedrijf. Lijkt dit u wat? Lees dan snel verder, want in dit blog geven we u nog een aantal redenen om over te stappen op payroll.

Waarom kiezen voor payroll?

Er komt veel kijken bij de salarisadministratie en het verlonen van werknemers. Alles wat hiermee te maken heeft kunt u uitbesteden aan een payrollbedrijf. Door te kiezen voor payroll, worden alle administratieve, juridische en financiële zaken voor u geregeld. En u blijft zelf gewoon operationeel werkgever. Dus het aannemen van nieuw personeel, de arbeidsvoorwaarden van uw onderneming, de personeelsplanning en het functioneren van uw werknemers valt allemaal onder uw takenpakket. De leuke werkzaamheden blijven dus voor u en de minder leuke werkzaamheden geeft u uit handen. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor payroll, namelijk:

  • U krijgt gratis advies bij personele vraagstukken
  • U heeft geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • U heeft niet de verplichting om zieke werknemers twee jaar lang door te betalen
  • Het is niet nodig om bij een arbodienst aangesloten te zijn
  • Geen verplichtingen omtrent de Wet Poortwachter

Payroll: een uitkomst voor ondernemers

Payroll is een echte uitkomst voor ondernemers. Want door uw administratieve werk uit handen te geven, houdt u zelf meer tijd over voor het ondernemen. En dat is natuurlijk wat u als ondernemer het liefst doet. En wist u dat payrolling helemaal niet duur is? Ga op zoek naar een payrollbedrijf met scherpe payroll tarieven voor een betaalbare oplossing.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust via het contactformulier.