Verdien een extra zakcentje via betaalde enquêtes

In deze financieel lastige tijden is het prettig om te weten dat je her en der nog wel wat bij kunt verdienen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je er een complete baan bijneemt. Als je al een fulltime baan hebt of een deeltijdbaan waar je al genoeg tijd aan kwijt bent, dan kun je daar niet zomaar een baan bijnemen. Dat vergt ook weer de nodige inspanning qua solliciteren en je zit er dan ook echt aan vast. Dat betekent dat je gewoon naar je eerste baan moet en daarna nog ook nog eens op moet komen dagen bij je tweede baan. Als je het echt heel zwaar hebt, dan is het dit scenario misschien onvermijdelijk. Je hebt in ieder geval het voordeel dat de banen voor het oprapen liggen en dat je dus ook een grote kans hebt dat je wel een goede baan extra kunt vinden. Maar als het nog niet zo ernstig is en je vooral gewoon wat extra geld wil verdienen, dan kun je ook betaalde enquêtes gaan invullen. Dit kun je immers doen wanneer je wilt en je kunt er ook mee stoppen wanneer je wilt. Je zit wat dat betreft nergens aan vast en je kunt je met deze activiteit bezig houden zodra je wat tijd over hebt. Heb je die die tijd niet, dan hoef je ook geen betaalde enquêtes in te vullen. Het is dan ook goed om gewoon eens te kijken op de website van geldgenius.nl. Dit is niet een site waar je betaalde enquêtes kunt invullen, maar het is wel een site waar je terecht kunt om sites te vinden die betaalde enquêtes aanbieden. Het is natuurlijk niet zo dat je hier honderden euro’s mee kan verdienen. Het invullen van een enquête levert misschien een paar euro op of een cadeaubon ter waarde van 5 of 10 euro. Maar als je genoeg tijd hebt en tussen de bedrijven door iedere maand aardig wat betaalde enquêtes kunt invullen, dan kun je toch zomaar tussen de 100 en 400 euro per maand extra verdienen. Dat zijn extraatjes die vooral nu zeer goed gebruikt kunnen worden. Als je ziet dat je energiebedrag per maand met 200 euro omhoog gaat, dan kun je met 200 euro aan betaalde enquêtes de schade opvangen. Maar ook als je geen financiële issues hebt en gewoon bijvoorbeeld naast je studie nog wat wil verdienen, dan is dit een perfecte manier. 

Geld verdienen met betaalde enquêtes via geldgenius.nl

Via de website van geldgenius.nl kun je precies zien waar je terecht kunt voor betaalde enquêtes. De site vertelt je waar je bijvoorbeeld geld krijgt voor enquêtes en waar je uitbetaald wordt met cadeaubonnen. Het is wat dat betreft dan ook een goed startpunt, want via deze site weet je immers meteen waar je moet zijn en of de desbetreffende websites betrouwbaar zijn of niet. Tevens kun je de site gebruik voor andere online verdien methodes. 

Verdien online je geld met behulp van geldgenius.nl

Naast de nodige site waar je betaalde enquêtes kunt invullen, kun je ook op de site terecht voor andere methodes om je geld online te verdienen zoals; 

  • Spaarprogramma’s 
  • Sociale media
  • Eigen website