Tips voor een advocaat met bijstandshulp

Heb je een advocaat nodig voor je bijstand maar weet je niet waar je moet zijn? Ik wel, namelijk bij Walker en Wittensleger Advocaten. Hét advocatenbureau voor bijstandszaken, sociale zekerheid, arbeidsrecht en huurrecht. Er werken bij dit advocatenbureau experts in alle zojuist opgenoemden werkgebieden. Dus voor jou zit er zeker wel iemand tussen die jou kan helpen met welk probleem (in de bijstand) je dan ook hebt. 

Bijstandsuitkering 

De advocaten van Walker & Wittensleger zijn gespecialiseerd in problemen met de bijstand(uitkering). De medewerkers hebben een achtergrond in werken in de gemeente dus weten hoe ze met bijstandsproblemen moeten omgaan. Ze weten ook wat veelvoorkomende problemen zijn die mensen ervaren. Hun expertise op dit gebied maakt ze het juiste advocatenbureau voor jou. .

Sociale zekerheid

Problemen met je sociale zekerheid? De advocaten van Walker & Wittensleger staan voor je klaar. Ze kunnen je helpen met je UWV, SVB, WIA, Wajong, WW, WAO, TW, ZW, AIO, AKW, AOW, WMO en WWB wetten of problemen. 

Arbeidsrecht

De advocaten van Walker & Wittensleger zijn ook gespecialiseerd in arbeidsrecht, voor wanneer je vakantiegeld is ingehouden bijvoorbeeld. De veelvoorkomende arbeidsrecht problemen zijn:

  • Een loonachterstand hebben of niet uitbetaald worden;
  • Op non-actief gesteld worden; 
  • Ontslagen worden; 
  • Beoordelen van vastellingsovereenkomsten; 

Huurrecht

Ook voor problemen met huurrecht zijn dit de juist advocaten voor jou. Dit is één van de vakgebieden van het kantoor.  De advocaten van Walker & Wittensleger focussen zich op problemen met/bij:

  • Niet wonen het adres dat staat aangegeven;
  • Plotselinge ontbinding van de huurovereenkomst of ontruiming van het huis;
  • Als mensen met een dagvaarding hebben te maken. 

Afspraak

Kijk online op de site voor een afspraak of een telefoonnummer.  Je kan ook langs het kantoor gaan om je zaak te bespreken en te kijken naar de opties. Het eerste gesprek is vrijblijvend en daar hoef je niks voor te betalen. Op deze manier kan jij zonder zorgen kijken wat voor jou de beste optie is. Walker & Wittensleger advocaten werken met gefinancierde rechtsbijstand.