Zorgplicht accountant

Heeft u de hulp nodig van een zorgplicht accountant? Een accountant of een boekhouder is erg noodzakelijk. Het handelsverkeer is namelijk zeer essentieel. Laat Zorgplicht accountant u helpen hiermee. Een zeer ervaren en gedreven team helpt u zo goed mogelijk. De advocaten op kantoor behandelen al vele jarenlang zaken van particulieren en ondernemers. Hieronder kunt u diensten verwachten zoals: zaken tegen banken, verzekeraars, vermogensbeheerder, beleggingsondernemers, tussenpersonen, financieel adviseurs enzovoorts. Ze hebben veel te maken gehad met de ontwikkeling van zorgplicht. Deze ontwikkeling willen ze graag doorzetten. Er valt namelijk nog veel te verbeteren.

Zorgplicht accountant

De zorgplicht accountant is een initiatief van Silver Advocaten B.V. uit Waaldijk. Naast zorgplicht advocaten hebben ze veel meer grote praktijken die u zou kunnen helpen en de financiën. Eerst willen ze graag even telefonisch contact. Daarna vervolgt het intakegesprek, er worden dan de eerste adviezen opgesteld. Ook bespreken ze de kansen, kosten en risico’s die misschien bij het advies horen. Het advies wordt grondig besproken en aan de hand hiervan wordt er besloten of ze vervolgstappen gaan zetten. Daarvoor moet u wel vooraf en tijdig een geïnformeerd besluit nemen. Ze werken bijna altijd op basis van uurtarieven, maar vaste prijzen zijn zeker aanspreekbaar.

Wilt u nou meer te weten komen over de diensten en producten die de Zorgplicht Advocaten voor u kunnen bieden? Check dan even de website of neem contact op. De professionals helpen u graag verder.